Poezie pentru mama – concurs

Elevii claselor gimnaziale din Voluntari sunt invitați la concursul de creație “Surpriză pentru mama”!

Blânde ca o briză a mării, frumoase ca o primăvară, suave precum ghioceii și darnice precum toamna încărcată cu daruri alese, acestea sunt mamele, ființele față de care nutrim cele mai sincere și profunde sentimente.

Daca 365 de zile din an, 7 zile din 7, 24 din 24 de ore pentru mame întreg universul se învârte în jurul copiiilor, singura zi din an dedicată lor, ziua de 8 Martie, trebuie sa fie despre și pentru ele, cu totul specială și măreață.

Cu ocazia zilei de 8 Martie, îndemnăm elevii din Voluntari să se lase purtați de valul creativității, să-și pună imaginația, dar și talentul scriitoricesc la contribuție și, prin sensibilitate și cuvinte alese, să împărtășească cu noi o ideea ingenioasă de surpriză sau cadou pentru mame.
Aceștia sunt așteptați să se înscrie la concurs în perioada 19 februarie – 5 martie 2019 și să surprindă juriul, atât prin nota de ingeniozitate și orginalitate a ideilor, cât și prin talentul expunerii cuvintelor. Elevii care au încântat juriul cu cele mai frumoase și creative idei vor fi premiați cu bilete la spectacole de teatru.

Participarea elevilor la concurs va avea ca și condiție principală respectarea regulamentului de desfășurare a acestuia:

  • Lucrarea nu trebuie să depășească o pagină A4 și trebuie să respecte următoarele norme:
    • – Să conțină informații complete despre autorul lucrării (nume, prenume, clasa, școala);
    • – Să respecte semnele de punctuație, normele gramaticale și de exprimare corecte și adecvate limbii române;
    • – Să fie o lucrare originală.
  • Nu se iau în considerare lucrările care nu respectă în totalitate cerințele anexate anterior (semnarea completă a autorului, originalitate, respectarea temei și a corectitudinii gramaticale);
  • Lucrarea trebuie înmânată dirigintelui de clasă, pe data de 5 martie 2019.

Jurizarea creațiilor se va face de către Direcția de Asistență Educațională Voluntari și de către Direcția Educație Cultural-Sportivă și Identitate Comunitară Voluntari, în perioada 6 -7 martie 2019, urmând ca lucrările câștigătoare să fie premiate pe data de 8 martie 2019.

Succes tuturor!

 

Comments are closed.